\”Чернівціобленерго\” проти загострення ситуації з водоканалом\” (відео)

"Чернівціобленерго" проти загострення ситуації з водоканалом" (відео)Аналізуючи ситуацію, що склалася на нинішній день стосовно погашення існуючих боргів та поточних розрахунків МКП «Чернівціводоканал» за спожиту електроенергію, голова правління ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» Олексій Шекета погодився, що вона непроста та що енергетики не бажають її загострювати.

Зважаючи на нинішній тариф на водопостачання та водовідведення, платити, за його словами, є чим , однак куди діваються ці кошти – не відомо. Аби не відмикати насосні станції чи вживати інших радикальних методів, керівник каже, що готовий навіть підписати реструктуризацію існуючої заборгованості на 100 років, але комунальне підприємство мусить щомісячно сплачувати монополісту половину вартості споживання електроенергії містом, а це – півтора мільйона гривень. Якщо з міською радою вже сьогодні буде досягнуто такої домовленості, відключень не буде.

Під час прес-конференції у «Чернівціобленерго» в мережі Інтернет появилося повідомлення прес-служба міської ради про те, що «у результаті перемовин керівництва області та міста з ПАТ ЕК «Чернівціобленерго» досягнуто домовленості про забезпечення енергопостачання технологічних об’єктів електропостачання КП «Чернівціводоканал» до 23 листопада у звичному режимі.

Шекета здивувався такому повідомленню.…

peredplata