На Буковині пройде мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA

Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA в Чернівцях та Чернівецькій області відбуватиметься 21-27 листопада 2014р.

У програмі цьогорічного фестивалю покази документальних стрічок, фотовиставка, майстер-клас з фотографії, освітні заходи. 20 листопада напередодні відкриття Мандрівного фестивалю в приміщенні Обласної наукової бібліотеки (вул.О.Кобилянської, 47) відкрилась фотовиставка Ігоря Гайдая «Обличчя свободи.Євромайдан», а також всі бажаючі в’язи участь у майстер-класі від «Гайдай студії».

Цікавий захід відбуватиметься 21 листопада о 15:00 (Український Народний Дім, вул. Ломоносова, 2), за участю Надії Чушак, координатора правозахисних заходів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини, представниці Української Гельсинської Спілки з Прав людини. Під час круглого столу будуть розкриті особливості висвітлення журналістами проблематики прав людини. Авторів найкращих публікацій про Мандрівний фестиваль в Чернівецькій області буде нагороджено призами з символікою фестивалю.

Відкриється фестиваль 21 листопада о 18:00 у річницю початку Революції Гідності демонстрацією фільму «Євромайдан. Чорновий монтаж» на факультеті історії, політології, міжнародних відносин ЧНУ ім.Ю.Федьковича (вул.Кафедральна, 2 ; Соборна пл.).

Наступні перегляди відбуватимуться в різних закладах м.Чернівці, Сторожинецького, Хотинського, Новоселицького та Кіцманського районів. З програмою фестивалю можна познайомитись на сайті «Громада в дії» http://civicinaction.com/.

peredplata