Молодий спортсмен обкрадав чернівецькі супермаркети

20-річний чернівчанин раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Спортсмен, із гарної сім’ї, але має недолік – полюбляє елітні спиртні напої. Щоправда, грошей на них не завжди мав, тож вирішив їх просто красти.

За інформацією СЗГ УМВС України в Чернівецькій області хлопець приходив в один із супермаркетів обласного центру. Від звичайного покупця його нічим не можна було відрізнити. Молодик розглядав дорогий алкоголь, вибирав бажаний та йшов з ним до каси. Але в якийсь момент передумував, повертався та ставив товар на полицю. Щоправда, коробка вже була порожня.

Пляшку зловмисник витягував, зривав з неї захисну систему та ховав у куртку. Це він робив у «сліпих» місцях, яких не видно на відеокамерах спостереження. Потім повертався і порожню коробку повертав на полицю, мовляв, передумав купувати дорогий товар. А з пляшкою під пахвою спокійно виходив із магазину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Молодик у скоєному зізнався. Досудове розслідування триває.

peredplata