Чернівецькі автомайданівці взяли шефство над пацієнтами дитячої лікарні

ГО «Автомайдан-Чернівці» продовжує традицію доброчинності. Так, члени організації взяли шефство над маленькими пацієнтами Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні.

Зо два тижні тому автомайданівці вперше відвідали хворих діток. Цей візит схвилював активістів, і вони не могли залишитись байдужими. Тому сьогодні, 27 листопада, активісти організації в особі голови Чернівецького «Автомайдану» Олексія Коломійця та представника корпорації “Укрвторресурси” Андрія Ломовацького, а також спортсмени Федерації пауерліфтингу Чернівецької області на чолі з президентом Федерації Сергієм Качмарським знову навідались до маленьких пацієнтів.

Спільними зусиллями активісти закупили велику партію екологічно чистих фруктів і мінеральної води, та передали це все на потреби лікарні. Завідувач гематології Чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні Михайло Гнатюк ще раз наголосив на дефіциті ліків, життєво необхідних діткам для того, щоб боротись з хворобою. Активісти запланували ще одну акцію на наступний тиждень. Допомогти нашим діткам можна перерахувавши кошти в Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію \”Подаруй дитині життя\”.

Реквізити: АТ \”Укрсиббанк\”, м.Чернівці, код ЄДРПОУ 35029311 р.р. 26000519715700 МФО 351005

peredplata