з 1 по 5 грудня у Чернівцях пройде традиційний тиждень сприяння зайнятості людей з інвалідністю «Працювати може кожен»

Питання професійної та трудової реабілітації людей з інвалідністю є одним із основних напрямів діяльності служби зайнятості, адже працевлаштування є головним фактором в їх соціальній адаптації. Центри зайнятості надають чимало різноманітних послуг цій категорії громадян.

Так, з 1 по 5 грудня 2014 року Чернівецька обласна служба зайнятості проводитиме традиційний тиждень сприяння зайнятості людей з інвалідністю «Працювати може кожен». Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Як повідомляють в обласному центрі зайнятості, метою заходу є допомога громадянам з особливими потребами у подоланні прихованих психологічних проблем, розкритті власних вольових рис, підвищенні мотивації до праці, формуванні навичок впевненої поведінки при спілкуванні з роботодавцем та в усвідомленні переваг офіційного працевлаштування.

Програма зустрічі передбачає проведення для людей з особливими потребами круглих столів та робочих нарад за участю представників органів влади, Фонду соціального захисту інвалідів, центру професійної реабілітації інвалідів, роботодавців, громадських організацій, а також професійно-консультаційних семінарів, психодіагностичного тестування особистості тощо.

peredplata