На Сторожинеччині хлопець згвалтував 3-річну дитину

Резонансний злочин трапився серед білого дня у Сторожинецькому районі.
Завдяки оперативній роботі міліціонерів, зловмисника було знайдено за лічені години.

Трирічна дівчинка разом зі своїм 7-річним братиком поспішала у місцевий магазин. Дорогою вони зустріли 17-річного сусіда, який запропонував їм піти погратися у поле. Дітки охоче зголосилися та пішли із хлопцем. Але вже згодом старший хлопчик зрозумів, що коїться щось неправильне і такі «ігри» не для дітей. Він втік від захопленого дівчинкою сусіда.

Хлопчина що є сили біг додому. Там він хутко все розповів матері і разом з нею побіг на поле. Дорогою зустріли трирічну дівчинку, яка ледь йшла їм назустріч і голосно плакала. На ніжках дитинчати було видно кров. Жінка одразу ж звернулася до правоохоронців.

Міліціонери кинули всі сили на пошуки негідника, – повідомив начальник Сторожинецького райвідділу Геннадій Федорюк. І вже зовсім скоро знайшли його. Молодик сидів на даху сусідської хати. Встановлено, що йому 17 років. Неодноразово хлопець лікувався у психіатричних закладах, адже йому ще декілька років тому поставили діагноз: «Помірна розумова відсталість». Він у скоєному зізнався. Розповів, що після близькості із дівчинкою зрозумів, що зробив недобре, тому і втік.

Мати ж потерпілої розповіла, що раніше неодноразово помічала, як сусід дивиться на її дітей та інколи приставав до них. Але й подумати не могла, що до такого дійде.
Джерело

peredplata