На Буковині опікуються проблемами інвалідів та потерпілих із зони АТО

В рамках проведення заходів по відзначенню Міжнародного дня інвалідів фахівцями робочих органів виконавчої дирекції Фонду в Чернівецькій області здійснено відвідування потерпілих внаслідок трудового каліцтва 1 та 2 групи інвалідності. Про це повідомляє Управлiння ВД ФССНВ у Чернiвецькiй обл.

На Буковині опікуються проблемами інвалідів та потерпілих із зони АТО

В приміщеннях робочих органів Фонду проведено зустрічі з інвалідами та потерпілими, в тому числі з особами, що переселились з зони проведення АТО.

Під час проведення зустрічей запрошеним були вручені грамоти обласної ОДА, місцевих органів самоврядування, управління ВД Фонду в Чернівецькій області, надані цінні подарунки та продуктові набори. В ході проведення зустрічей інвалідам надано роз’яснення щодо процедури та порядку проведення відшкодування шкоди, заподіяної працівникові внаслідок ушкодження його здоров’я, порядку проведення індексації страхових виплат, надання медичної, професійної та соціальної реабілітації інвалідів тощо.

Працівниками відділень проведено позачергове обстеження стану прибудинкових споруд (пандуси, під’їзди, підходи, кнопки виклику) та забезпечено доступ до відділень людей з обмеженими можливостями.

На веб-сайті управління та районних відділень ВД Фонду в Чернівецькій області розміщені матеріали щодо проведених заходів.

peredplata