У Чернівцях пологовий, залізнична лікарня, \”Майдан\” будуть без води

У зв’язку з ремонтними роботами на вулиці Героїв Майдану, 194А, сьогодні, 8 грудня, до 18.00 год від водопостачання будуть відключатися Вузлова клінічна лікарня ст. Чернівці Львівької залізниці, готель «Турист», торговий центр «Майдан», пологовий будинок на вул. Рівненській. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

У зв’язку з ремонтними роботами на вул. Кармелюка, 67, сьогодні, 8 грудня, до 18.00 год від водопостачання будуть відключатися житлові будинки та ОГД. по ІІ-му пров. Кармелюка, 2, 4, 6, 8, котельна т/мережі, дитяча установа №3.

Протягом доби 8 грудня аварійними службами КП «Чернівціводоканал» проводитимуться роботи за адресами: • по ліквідації поривів та витоків води з водогінних мереж: – вул. Кармелюка, 67; – вул. Ярошинської, 14 – вул. Вишнева, 18-27; – вул. Героїв Майдану; – вул. Залочивська (дачі); • обслуговування та ремонт каналізаційних мереж: – вул. Комарова, 29; – Пр. Героїв Майдану, 63 А, 172, 174; – Пров. Ентузіастів, 3; – вул. Хотинська, 4 А, Б, В, Г, Д, І, Е, С; – вул. Руданського, 23. КП “Чернівціводоканал” просить вибачення за тимчасові незручності!

peredplata