\”Чернівцігаз\” закупив для прикордонників \”Герца\” систему звукового оповіщення

Газове підприємство Буковини закупило та передало Відділу прикордонної служби «Герца» систему звукового оповіщення для оснащення Центру управління службою ( ЦУС ) . Наявність даної системи підвищить ступень оперативності дій прикордонників у позаштатних ситуаціях та сприятиме злагодженню особового складу відділу. Про це повідомляє прес-служба ПАТ \”ЧернівціГаз.

ПАТ «Чернівцігаз» передало систему звукового оповіщення Відділу прикордонної служби «Герца». Допомога була надана з метою підвищення рівня технічного забезпечення Прикордонної служби України в Чернівецькій області, а також рівня ефективності (надійності) охорони державного кордону.

«За допомогою даної системи особовий склад нашого Відділу прикордонної служби отримає можливість більш оперативно реагувати на нестандартні та кризові ситуації. Окрім цього, такі самі центри мають бути облаштовані в усіх Відділах прикордонної служби, а значить – бійці отримають універсальні практичні навички координації дій, що будуть їм необхідні в незалежності від того, в якому саме прикордонному відділі вони проходять службу», – зазначив начальник Відділу прикордонної служби «Герца» майор Євгеній Акімов.

Нагадаємо, в березні поточного року ПАТ «Чернівцігаз» взяло шефство над Чернівецьким прикордонним загоном. В рамках допомоги підприємство закупило і передало прикордонникам та військовослужбовцям ЗСУ засоби індивідуального захисту, автозапчастини, акумулятори, радіостанції та паливно-мастильні матеріали на суму близько 300 тис. грн.

Голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда зауважив: «Безумовно ПАТ «Чернівцігаз» і трудовий колектив підприємства зроблять все від нас залежне, щоб підвищити обороноздатність нашої держави. Ми розуміємо, що ті люди, які зараз проходять службу в прикордонних відділах Чернівецької області завтра можуть опинитися на сході. Тому вони мають бути добре підготовленими та набути максимум необхідних навичок тут, на місці. Від цього залежить їхнє життя. Власне тому ми відразу й відгукнулися на прохання прикордонників».

peredplata