В Чернівцях відбудеться стратегічна сесія «Культура 2020»

Чернівецька міська рада запрошує всіх зацікавлених взяти участь у роботі стратегічної сесії “Культура – 2025”, яка відбудеться у Чернівцях 12 грудня. Метою стратегічної сесії є обговорення та збір пропозицій щодо реформування культури на національному та місцевому рівнях. Роботу трьох груп модеруватимуть експерти із Робочої Групи Юрій Рибачук, Катерина Чуєва та координатор стртегічної сесії у м. Чернівцях Ірина Вікирчак.
Робота сесії почнеться 12 грудня о 9:30 у кабінеті 105 Чернівецької міської ради (пл. Центральна, 1) і триватиме до 16:00.

Довідково:
“Культура-2025” – це простір для спільної роботи над реформами у сфері культури, платформа для громадянського суспільства та органів державної влади, де обговорюється і створюється Стратегія розвитку культури 2015-2025.
Дотепер культура лишалась чи не єдиною цариною, котра за 23 роки майже не зазнала ґрунтовних реформ. Сьогодні час змінити це.
Як простір свободи і відповідальності, конкурентоздатності і креативності, культура має стати основою для консолідації українського суспільства.
Стратегія розвитку культури 2015-2025 покликана стати загальнодержавним документом, що його бачення виходить за межі повноважень самого лише Міністерства культури, а, натомість, становить нову платформу для міжміністерської співпраці.

Більше про ініціативу Культура 2025 http://culture2025.org.ua

peredplata