Фальшивий аудит

Фальшивий аудитЗ достовірних джерел редакції газети «Час» стало відомо, що у Чернівцях у самому центрі міста по вулиці Ольги Кобилянської готується до відкриття філія банку «Надра». Цей банк дуже близький до Дмитра Фірташа. Зараз підшуковуються приміщення під цей банк.

Є всі підстави вважати, що реорганізація книгарень і наступна можливість вивільнення приміщень якимось чином пов’язані з «Надрами». олегливо вимагає реорганізації. Вона не зважає ні на громадський супротив, ні на заяви творчих спілок. Навіть сесію обласної ради перенесли з 24 на 31 травня. Ймовірною причиною цього став виклик очільників області до Києва. Аби вони там надали дані щодо роботи книгарень. Звісно ж, дані повинні бути негативними.

За результатами владного аудиту книгарні є збитковими. Хоча це не є правдою. Бо в аудит були включені результати діяльності неіснуючого вже підприємства «Українська книга» та магазину «Наочне приладдя». Справжні книгарні працюють ефективно. Але влада на це не зважає. Їй потрібні приміщення під банки, генделики, казино, а не під книги.

peredplata