Рятувальники Буковини допомогли водіям транспортних засобів, які постраждали від негоди

Внаслідок несприятливих погодних умов на території Чернівецької області ускладнився рух на дорогах краю. Зокрема, в місті Сторожинець по вул. Чернівецькій вантажний автомобіль при русі вгору не зміг самостійно виїхати по слизькій дорозі. Вантажівку розвернуло, через що був перекритий рух на дорозі. Рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 12 міста Сторожинець за допомогою спецтехніки підвищеної прохідності відбуксирували автомобіль, що дозволило відновити рух проїжджою частиною.
Окрім цього, у Чернівцях по вул. Мукачевській автомобіль швидкої медичної допомоги, повертаючись з виклику, не зміг самостійно виїхати на підйом та почав буксувати. Після цього автомобіль знесло на узбіччя дороги. Водій спробував самостійно виїхати, проте, зрозумівши, що йому це не вдасться, звернувся по допомогу до рятувальників. На місце події виїхали бійці ДСНС Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. За допомогою автомобіля підвищеної прохідності рятувальники відбуксирували автомобіль швидкої медичної допомоги, після чого лікарі змогли продовжити рух самостійно.
У Кіцманському районі на автодорозі сполученням Чернівці-Заліщики між селами Кліводин Кіцманського району та Яблунівка Заставнівського району водій автомобіля «Рено Трафік» не впорався з керуванням на слизькій дорозі, внаслідок чого автомобіль з’їхав у кювет. Чоловік звернувся по допомогу до рятувальників. За допомогою спецтехніки працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 9 міста Кіцмань витягнули автомобіль на проїжджу частину, після чого водій продовжив рух самостійно.
Рятувальники Буковини допомогли водіям транспортних засобів, які постраждали від негоди
Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata