Чернівецькі волонтери проводять акцію \”Святий Миколай — герою АТО\”

Чернівецька громадська організація \”Дорогою Добра\” спільно з Чернівецьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді оголошує про організацію заходу \”Святий Миколай — герою АТО\”.

Акція відбуватиметься у два етапи:
– збір і пошиття сюрпризів-подарунків;
– пакування подарунків для військовослужбовців, які перебувають в госпіталі (проведення свята Святого Миколая) та для передачі в АТО;

До акції може долучитись кожен охочий!

Перший етап пройде 11-12 грудня у приміщені центру юних техніків по вул. О.Кошового, 30. Організатори запрошують буковинців долучитися до заходу, що включатиме пошиття новорічних сніговиків, ялиночок та чобітків.
З собою потрібно мати голку, ножиці та, за бажанням, бісер, намистинки, різнокольорові стрічки, ґудзики, нитки для вишивання та інші елементи, якими можна прикрасити подаруночок.

— Для тих хто хоче долучитись, але не дружить зі швейною справою, вихід також є: приносьте солодощі (печиво, цукерки, шоколадки), фрукти (це для хлопців, які в госпіталі), маленькі сувеніри, обереги та все, що забажаєте подарувати нашим бійцям, — розповіли організатори акції. — Також будемо писати й малювати листи вітання-подяки солдату.
Зустріч відбудеться 11 грудня о 15:00 за адресою: вул. О.Кошового, 30

Детальна інформація за контактними телефонами волонтерів: 050 25 35 114 – Олена, 050 193 66 36 – Олеся

peredplata