Чернівецькі міліціонери знайшли зловмисника, котрий побив учасника АТО

Завдяки вжитим заходам співробітників буковинської міліції вдалося встановити особу, причетну до побиття бійця АТО. Ним виявився 23-річний мешканець обласного центру – повідомив начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко.

Інцидент трапився, ще у жовтні 2014 року поблизу одного із розважальних закладів міста Чернівців. До правоохоронців звернувся 42-річний чернівчанин, учасник антитерористичної операції. Чоловік розповів, що невідомі особи його побили. За даним фактом одразу було відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 126 (Побої і мордування) Кримінального Кодексу України. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Для розкриття цього злочину, співробітники міліції провели ряд заходів, зокрема опитали свідків події, оглянули місце скоєного злочину, вилучили записи із камер відеоспостереження тощо. У результаті встановлено всіх учасників інциденту.

Як з’ясувалося, у більярдному клубі відпочивали дві компанії, між якими виникла суперечка. Конфліктна ситуація продовжилась на вулиці, неподалік закладу. Коли словесні аргументи закінчилися, 23-річний молодик завдав декілька ударів потерпілому, після чого втік з місця події.

Чернівчанин зізнався правоохоронцям у скоєному та зараз надає відповідні свідчення.

Наразі дане кримінальне правопорушення перекваліфіковано на ч.1 ст.122 (Умисне середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає, покарання у вигляді виправних робіт строком до двох років або обмеження волі строком до трьох років, чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідство триває.

peredplata