Буковинця через якого загинув чоловік, а родина потрапила до лікарні судитимуть

Резонансне кримінальне провадження, в результаті котрого загинув водій, а його дружина та діти з тяжкими тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні, направлене до суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Нещодавно прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження за обвинуваченням буковинця Сергія Ж. у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28 серпня ц.р. приблизно о 16 год. 30 хв. водій мікроавтобуса марки «VOLKSWAGEN – TRANSPORTER» Сергій Ж., перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, не обрав безпечну швидкість та не врахував дорожню обстановку на автошляху у напрямку з Чернівців на Новоселицю, в результаті чого виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «VOLKSWAGEN –GOLF», в котрому, окрім 37-річного водія, перебували в цей час його дружина та 6-річний син і 9-річна донька. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій легковика від отриманих травм помер, а дружина та діти з тяжкими тілесними ушкодженнями потрапили до лікарні.

Резонансне кримінальне провадження скероване до суду для розгляду по суті.

peredplata