Буковинцям, у яких є питання до влади пропонують звертатись до Центру надання адміністративних послуг

У Чернівцях розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг. Реєстрацію нерухомого майна, юридичних та фізичних осіб, підприємців, реєстраційні дії щодо легалізації громадських об’єднань, а саме – громадських організацій, політичних партій, друкованих ЗМІ, у Чернівцях тепер можна здійснити в одному кабінеті.

77 видів документів дозвільного характеру і 42 інші адміністративні послуги – в Центрі надання адміністративних послуг дійсно доклали усіх зусиль для того, аби людина могла зібрати усі необхідні документи, не бігаючи по установах та кабінетах.

Петро Луців, керівник Центру надання адміністративних послуг та \”Дозвільного центру\”: \”Найбільше звернень – це з питань санітарії, екології, пожежної безпеки, департаменту містобудівного комплексу і ряду інших\”.

За минулий рік подібні послуги отримали більше 36 тисяч чернівчан, ще 50 тисяч змогли проконсультуватись. В середньому за місяць співробітники центру опрацьовували від двох до 2,5 тисяч заяв, тепер же, сподіваються, їх буде більше.

Олена Тріска, начальник реєстраційної служби Головного управління юстиції у Чернівецькій області: \”Реєстраційні дії щодо легалізації громадських об\’єднань, а саме – громадських об\’єднань, політичних партій, друкованих ЗМІ\”.

Центр працює по буднях понеділка по п\’ятницю з 9 ранку до 18 вечора за адресою Богдана Хмельницького, 64а у 109 кабінеті. Крім того, ці ж самі адміністративні послуги продовжують надаватися за звичною адресою реєстраційної служби на Кохановського 7.

peredplata