Управління ДСНС закликає до боротьби з корупцію!

Корупція в системі ДСНС – це не тільки скоєні злочини, а й заплямування честі й гідності тих, хто покликаний захищати громадян. В Управлінні ДСНС у Чернівецькій області приділяється особлива увага роботі, направленій на попередження фактів хабарництва серед співробітників ДСНС, аби не допустити втягнення працівників у корупційну діяльність. Робота підрозділів ДСНС у Чернівецькій області у сфері протидії корупції спрямована на забезпечення максимальної прозорості своєї діяльності.

Працівники, що здійснюють пожежний та техногенний нагляд, розміщують в засобах масової інформації матеріали, направлені на роз\’яснення громадянам своїх функцій, вимог нормативних документів щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки. Дієвим засобом у боротьбі з корупцією є консультації, що надаються громадянам з питань діяльності підрозділів ДСНС.

Варто сказати також про сектор з питань запобігання та виявлення корупції, який створений та успішно працює (про вдалість роботи свідчать як статистичні показники по області так й визнання колег з інших правоохоронних структур) в Управлінні ДСНС у Чернівецькій області, куди ви можете звернутися з питань неправомірних дій працівників підрозділів Державної служби (м. Чернівці, вул. Комарова 1А, телефон (03722) 4-68-85 або за електронною адресою bezpeka2@cv.mns.gov.ua).

peredplata