До уваги керівників підприємств, бухгалтерів та приватних підприємців!

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях повідомляє, що останнім часом у Чернівцях знову активізувалися телефонні шахраї, які видають себе за начальника Державної податкової інспекції у м. Чернівцях Миколу Загарюка та вимагають у підприємців гроші.
Злочинці телефонують до керівників, головних бухгалтерів та приватних підприємців на стаціонарний телефон із проханням надати гроші, при цьому, представляються начальником податкової інспекції й залишають для подальшого зв»язку номер мобільного телефону.
Найчастіше розповідають про якусь перевірку з Києва, на яку ніби – то і необхідні кошти.
Крім того, в окремих випадках керівників підприємств навіть запрошують для розмови до начальника податкової інспекції.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях закликає підприємців не йти на поводу аферистів, а відразу звертатись до правоохоронних органів. Крім того, якщо хтось викликає керівника до начальника податкової інспекції, – з»ясовувати правдивість запрошення рекомендуємо у секретаря за телефоном: 54-60-00.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що за вказані протиправні дії передбачена відповідальність згідно з чинним законодавством.
Сподіваємось, що обачність представників чернівецького бізнесу й зусилля правоохоронних органів не дозволять шахраям збагачуватись у незаконний спосіб.

Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata