Підприємці Калинівського ринку спростовують звинувачення депутатів у незаконності встановлення контейнерів

Підприємці Калинівського ринку спростовують звинувачення депутатів у незаконності встановлення контейнерівЗаява депутатів про встановлення на Калинівському ринку 16 контейнерів не відповідає дійсності

Заяви депутатів Анатолія Чесанова та Володимра Бешлея , зроблені 29 січня на сесії міської ради, про незаконне встановлення на МТК «Калинівський ринок» нових контейнерів не відповідає дійсності.
Адміністрація підприємства інформує підприємців та чернівчан, що у п’ятому секторі облаштовано типові закриті прилавки для впорядкування сезонної торгівлі фруктово-овочевою продукцією місцевими виробниками за рахунок коштів виробничого розвитку підприємства відповідно до плану розвитку КП МТК «Калинівський ринок», затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради. План розвитку МТК «Калинівський ринок» є публічним документом і з ним може ознайомитися кожен чернівчанин.
Роботи з облаштування типових критих прилавків в п’ятому секторі виконані відповідно до погодженої у встановленому порядку кошторисної документації та відповідно до вимог Правил торгівлі на ринках м.Чернівці щодо обладнання спеціалізованих зон з продажу окремих видів продукції з метою збільшення кількості торгових місць для виробників сільськогосподарської продукції .
Прилавки облаштовано на майданчику №1 торговельного сектору №5 на місці 18 металевих навісів – прилавків, які були демонтовані та вивезені за межі сектору під час проведення робіт з реконструкції цього сектору.
Типові криті прилавки у п’ятому секторі, які є власністю МТК «Калинівський ринок», знаходяться на балансовому рахунку підприємства
На даний час зазначені типові закриті прилавки не введені в експлуатацію і обліковуються на балансовому рах.151 – «Інвестиції» .
Відповідно до Правил торгівлі на ринках м.Чернівці торговельні місця для здійснення діяльності суб’єктами господарювання на території сектору №5 будуть надаватись згідно поданих заяв про бронювання місця для здійснення сезонної торгівлі виробниками сільгосппродукції при умові дотримання Правил торгівлі на ринках та сплати за користування торговельним місцем відповідно до Прейскуранту вартості послуг КП МТК «Калинівський ринок» .
Заяви на бронювання місця для реалізації продукції власного виробництва із зазначених закритих прилавків подаються завідувачу торговельного сектора №5 , який проводить реєстрацію заяви та фіксує термін бронювання місця ,що становить не більше, ніж 20 календарних днів .
Після введення торгових закритих прилавків в експлуатацію , завідувач торговельного сектору №5 отримає ключі від кожного об’єкту та щоденно буде проводити відкриття/закриття об’єктів згідно графіка роботи ринку та контролюватиме повноту оплати за використання торговельного місця .
Адміністрація МТК «Калинівский ринок» завжди готова надавати депутатам, Наглядовій раді підприємства, чернівчан усю інформацію, що стосується розвитку підприємства, і закликаємо депутатів не робити необґрунтованих публічних заяв.
Якщо у депутатів , є інформація про порушення закону працівниками підприємства, вимагання хабарів , просимо депутатів надати зазначену інформацію правоохоронним органам для притягнення винних до відповідальності.

peredplata