На Калинівському ринку планують збудувати нову автостанцію

На Калинівському ринку планують збудувати нову автостанціюЗ метою покращання умов для відвідувачів ринку та суб’єктів підприємництва на території ринку , адміністрація комунального підприємства МТК «Калинівський ринок» планує у 2015 році продовжити роботи з приведення до належного стану майданчиків ринку (асфальтування , влаштування мереж водовідведення, освітлення), виконати роботи з берегоукріплення в межах проведення робіт з перепланування і технічного переоснащення майданчика №1.

З метою покращання умов для відвідувачів ринку та підприємців КП МТК «Калинівський ринок» планує облаштувати нову автостанцію та збільшити місця для тимчасового розміщення транспортних засобів .

Площа автостанції становитиме один гектар, орієнтована вартість будівництва – 1,5 млн. грн. Роботи будуть виконані за рахунок коштів , що планується використати на розвиток підприємства в 2015 році . Вже розроблено ескізний проект автостанції, а проектно-кошторисну документацію буде замовлено після погодження виконавчим комітетом міської ради плану розвитку МТК «Калинівський ринок» на 2015 рік.

Зведення нової автостанції дозволить пожвавити торгівлю у 4, 5, 6 і 8 секторах, створити сприятливі умови для перевізників, які обслуговують тернопільський та івано-франківський напрямки, розвантажити вулицю Калинівську від маршрутних автобусів, виділити додаткові місця для тимчасового розміщення автотранспорту . На автостанції в більш комфортних умовах матиме змогу розміщатись і приватний автотранспорт.

Адміністрація МТК «Калинівський ринок» вивчає можливість збільшення місць для тимчасового розміщення автотранспорту і за рахунок інших територій ринку та очікує пропозицій з цього приводу від Наглядової ради підприємства, депутатів, підприємців,відвідувачів ринку.

На території ринку у 2015 році будуть також продовжуватися роботи з приведення до належного стану майданчиків ринку (асфальтування , влаштування мереж водовідведення, освітлення), а також берегоукріплення в межах проведення робіт з перепланування і технічного переоснащення майданчика №1 .

peredplata