Платники податків Буковини мають можливість подавати Декларацію про доходи у режимі „он-лайн”

Платники податків Буковини мають можливість подавати Декларацію про доходи у режимі „он-лайн”Головне управління ДФС у Чернівецькій області нагадує, що з 1 січня 2015 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян. Податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2014 році, подається до 1 травня 2015 року.

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати до податкової інспекції за місцем реєстрації або прозвітувати в електронному вигляді.

Декларація подається особисто платником податків або уповноваженою на це особою; надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв\’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством. Всі декларанти податку на доходи фізичних осіб мають змогу заповнювати та направляти до податкової інспекції декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. З цією метою на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України працює спеціальний сервіс «Декларування on-line».

Для користування послугою платникам необхідно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

У відомстві наголошують, що безкоштовно оформити сертифікати електронних ключів платники області можуть у пункті Акредитованого Центру Сертифікації Ключів ІДД за адресою: м. Чернівці вул. Героїв Майдану,200 А І поверх, каб. 110 тел. (0372) 51-43-79.

peredplata