До Сокирянської виправної колонії № 67 завітав прокурор району

2 лютого 2015 року з робочим візитом Сокирянську виправну колонію відділу Державної пенітенціарної служби в Чернівецькій області (№67) відвідали прокурор Сокирянського району молодший радник юстиції Руснак Петро Анатолійович та старший прокурор прокуратури Сокирянського району з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень юрист третього класу Сторчак Андрій Володимирович.

Під час візиту в супроводі начальника виправного закладу полковника внутрішньої служби Геннадія Миколайовича Мартинюка та його заступників було здійснено обхід житлових приміщень дисциплінарного ізолятора, арештного дому, сектору максимального рівня безпеки та дільниці посиленого контролю.
Також під час інспектування Петро Анатолійович та Андрій Володимирович ознайомилися з умовами, які створені для засуджених в установі, щодо доступу до глобальної мережі Інтернет.

Наприкінці візиту прокурор району провів прийом засуджених з особистих питань. За результатами обходу приміщень установи та особистого прийому скарг на умови утримання від засуджених, які відбувають покарання в установі, не надходило.

Також Петро Анатолійович наголосив, що діяльність персоналу установи і в подальшому повинна базуватись на суворому дотриманні вимог законодавства України та бути спрямованою на забезпечення відповідних умов утримання осіб позбавлених волі. Проце повідомила прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

peredplata