Сокирянську виправну колонію № 67 перевірили представники прокуратури Чернівецької області

12 лютого 2015 року з робочим візитом Сокирянську виправну колонію відділу Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області (№67) відвідали начальник відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням свободи громадян прокуратури Чернівецької області старший радник юстиції Сирбу Аурел Васильович, старший радник юстиції Балакін Віталій Миколайович та старший прокурор прокуратури Сокирянського району з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень юрист третього класу Сторчак Андрій Володимирович. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.

Під час візиту, у супроводі очільника Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області полковника внутрішньої служби Миколи Георгійовича Онофрейчука та начальника виправного закладу полковника внутрішньої служби Геннадія Миколайовича Мартинюка було здійснено обхід житлових приміщень відділень соціально-виховної та психологічної служби, дисциплінарного ізолятора, арештного дому, сектору максимального рівня безпеки та дільниці посиленого контролю. Відвідали православний храм, клуб, бібліотеку, медичну частину та їдальну установи.

Під час візиту представники прокуратури ознайомилися з умовами, які створені для засуджених в установі.

На завершення свого візиту представниками прокуратури було проведено прийом засуджених з особистих питань. Під час обходу приміщень установи та особистого прийому скарг на умови утримання від засуджених, які відбувають покарання в установі, не поступало.

Начальник виправної установи відмітив, що пріоритетними завданнями пенітенціарної служби є покращення умов тримання засуджених, приведення даних умов до європейських стандартів, проведення відповідної виховної роботи із засудженими під час відбування покарання, тощо.

peredplata