«Чернівці – місто майбутнього» розпочала громадську діяльність

Шановні чернівчани!
Від сьогодні у нашому місті розпочала активну діяльність новостворена громадська організація «Чернівці – місто майбутнього». Головний офіс нашої організації розташований за адресою вул. Бульвар Героїв Сталінграду, 4ж. На даний час в організації налічується близько 30 активістів. Серед них є люди різних професій: лікарі, юристи, студенти, бізнесмени, правоохоронці, спортсмени, активна, патріотично налаштована молодь.

Основними напрямами нашої діяльності є:
1. Волонтерство (збір коштів та закупівля всього необхідного для наших солдатів та доставка в зону бойових дій);
2. Милосердя (допомога хворим, людям похилого віку, дітям, сиротам);
3. Розвиток патріотизму у молоді, любові до України та рідного міста, пропаганда здорового способу життя, підтримка та розвиток спорту;
4. Активна політична та громадська позиція у вирішенні нагальних проблем нашого міста.

Ми сподіваємось, що у майбутньому своїми діями здобудемо 100% довіри у мешканців нашого міста. Закликаємо до співпраці всіх небайдужих чернівчан та представників громадських організацій у яких співпадають з нами основні цілі та напрями діяльності.

Ми, представники ГО «ФПЧО» – спортсмени з силового триборства на чолі з їх лідером Сергієм Качмарським, а також голова обласної федерації стронгмену Андрій Бурштин, стали одними з перших активістів «Чернівців – міста майбутнього». У нас за плечима вже є певний досвід волонтерської діяльності та проведення і організації акцій милосердя.

Об’єднавшись разом, ми зуміємо досягти вагомих результатів в усіх наших спільних починаннях.
Сьогодні ми відвідали Чернівецький геріатричний пансіонат. Там знаходяться на забезпеченні та лікуванні 143 людини, з них – 81 лежачі хворі люди похилого віку. На прохання головного лікаря Мирослава Степановича Парасківи ми закупили необхідні речі: засоби гігієни, мило, шампунь, зубну пасту, серветки. Також передали велику партію солодощів, соків, мінеральної води, згущеного молока.

Коли все це ми передали пансіонату, замість подяки ми побачили вогники надії в очах цих самотніх людей, надії, що про них не забули, і вони ще комусь потрібні.

Не забули ми і наших давніх знайомих – маленьких діток з гематологічного відділення чернівецької міської дитячої лікарні. Маленькі пацієнти отримали солодощі та великих пухнастих ведмежат. Ці подарунки підняли їм настрій. Дай їм Боже перемогти їхню важку хворобу.
Особлива подяка завідувачу гематологічним відділенням лікарю Михайлу Гнатюку та головному лікарю геріатричного пансіонату Мирославу Парасківі за ту добру справу, що вони роблять.

Своїми вчинками ми хочемо подати приклад усім небайдужим чернівчанам. У такий важкий для України час об’єднуйтесь і творіть добрі справи! Разом ми сила!

Голова ГО «Чернівці – місто майбутнього» Р. Скрипа
Голова ГО «ФПЧО» С. Качмарський

peredplata