На Буковині створили нову пожежну команду

21 лютого розпочала роботу місцева пожежна команда у селі Цурень Герцаївського району. ЇЇ відкриття стало результатом спільної роботи місцевих органів влади та Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Створена пожежна команда буде охороняти від вогню три села Герцаївського району: Цурень, Маморниця та Радгоспівка. Це дозволить пришвидшити надання допомоги місцевому населенню в разі необхідності. Про це повідомляє УДСНС України у Чернівецькій області.

На Буковині створили нову пожежну команду

На урочистому відкритті місцевої пожежної команди був присутній народний депутат України Максим Бурбак, представники місцевих органів влади, керівництво Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області. Максим Юрійович зазначив: «Такі заходи є дуже необхідними, адже вони дозволяють покращити захист людей у разі будь-яких ситуацій. Впевнений, що крок за кроком ми будемо мати позитивні зрушення, які так необхідні нашій державі». У свою чергу голова Герцаївської районної державної адміністрації Віорел Ястремський побажав вогнеборцям згуртованості і успіхів у професійній діяльності.

На Буковині створили нову пожежну команду

Для того, щоб працівники новоствореної пожежної команди могли ефективно виконувати свої завдання керівництво Управління ДСНС подарувало їм бойовий одяг та спорядження, в якому місцеві пожежники нестимуть чергування.

«Досить приємно, що в такий нелегкий час, спільно із місцевими органами влади в 2015 році нам вдалося відкрити вже другу місцеву пожежну команду. Це дуже важливий результат, адже місцеві пожежні команди є надійними помічниками рятувальників і завдяки їм вдається швидше реагувати на пожежі та допомагати людям у разі необхідності» – зазначив начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц.

peredplata