Різдвяна казка для вихованців дитячих будинків та інтернатів Буковини

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, а саме 26 грудня 2015 року, у місті Чернівці відбудеться Урочистий захід “Різдвяна казка” – свято для
дітей, що позбавлені батьківської опіки і виховуються в дитячих будинках та інтернатних закладах Буковини. Головна мета заходу – це подарувати
дітям один день справжнього сімейного затишку!

Зустрічатимуть гостей волонтери у залі Обласної Чернівецької філармонії, де на дітей чекатиме Дід Мороз, веселі конкурси та сучасна музична вистава “Снігова королева” за мотивами одноіменної казки Ханса Крістіана Андерсена та за участю артистів дитячої студії \”Казковий світ\”, дуету \”Писанка\”, вокалістів – Володимира Фісюка, Ігора Раци, Віталія Соболєва, Павла Дворського, Олени Урсуляк,; камерного хору \”Чернівці\”, балетної групи Буковинського ансамблю пісні і танцю, артистів камерного оркестру \”Capriccio\”, а також дитячої балетної студії \”Вьюга\”. Діти потраплять в захопливу подорож у казковий крижаний світ!

По закінченню вистави дітлахів буде запрошено на святковий обід до ресторану “Екватор”. Крім смачних страв для них готується солодкий сюрприз – новорічний торт від пекарні “ Чоботар” та багато подарунків від Діда Мороза та Снігуроньки.

Організатори, шоу-мен Ваня Величко та танцювальна студія MoveON запланували для дітей цікаву розважальну програму та запальні веселі танці.

Дата та час проведення: 26 грудня 2015 року з 12:30 до 17:00
Місце проведення: Чернівецька областна філармонія,
м. Чернівці, площа Філармонії, 10
ресторан Екватор,
м. Чернівці, вул. Ватутіна, 8

peredplata