Обстрілів сьогодні не було, проте ситуація в зоні АТО залишається напруженою

В районі Маріуполю зафіксували ворожий безпілотник.

Обстановка в районі антитерористичної операції залишається напруженою. Прикордонники продовжують здійснювати охорону українсько-російського кордону і лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Протягом доби обстрілів прикордонних підрозділів та місць несення служби співробітників прикордонного відомства з боку незаконних збройних формувань не було.

Учора в межах Донецької області прикордонниками зафіксовано політ безпілотного літального апарату. Його помітили в районі Маріуполя.

Два випадки спроби дачі хабара припинили вчора прикордонники у смузі безпеки та на адміністративній межі з АР Крим.

На КПВВ «Новотроїцьке» було зупинено громадянку України, яка запропонувала прикордонникам неправомірну грошову винагороду у розмірі 300 гривень за сприяння в пропуску через лінію розмежування. Зазначену особу передано представникам Національної поліції.

Також на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак», що на адміністративній межі з Кримом, прикордонники зупинили громадянку Молдови, яка намагалась потрапити на тимчасово окуповану територію без спеціального дозволу та запропонувала складу прикордонного наряду хабар у розмірі 500 гривень. Громадянці було відмовлено в пропуску через адмінмежу. Повідомлено співробітників поліції.

Джерело: Державна прикордонна служба України

peredplata