Виховуватимемо молодь на засадах патріотизму та любові до Батьківщини

Виховуватимемо молодь на засадах патріотизму та любові до Батьківщини
24 лютого в приміщенні обласної державної адміністрації під головуванням заступника керівника апарату ОДА Олександра Шкурідіна та за участі представників Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, управління освіти Чернівецької міської ради, керівників закладів культури і мистецтв та активу батьківського комітету навчальних закладів освіти обласного центру відбувся круглий стіл на тему: «Роль закладів культури і мистецтв області щодо естетичного виховання дітей та молоді».
Так, Олександр Шкурідін наголосив на необхідності патріотичного виховання юних буковинців: «Ми повинні докласти усіх зусиль задля виховання молоді, починаючи від дитячого садка і закінчуючи ВУЗом, на засадах патріотизму та любові до своєї Батьківщини. Від того, які ідеї ми зараз вкладемо у наших дітей та молодь, залежатиме майбутнє нашої країни».
Також розглянуто актуальні аспекти співпраці закладів культури з навчальними закладами області у сфері естетичного виховання учнівської молоді, та питання щодо недопущення культурних програм низького рівня подачі.

Насамкінець представники управління культури облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації та управління освіти Чернівецької міськради домовилися про підписання тристоронньої угоди про співпрацю у сфері естетичного виховання молоді засобами культури і мистецтва.

peredplata