На базі Сокирянської ВК № 67 відбулися змагання з міні-футболу та гирьового спорту

4 березня 2015 року в спортивному комплексі Сокирянської виправної колонії (№67) відбувся турнір з міні-футболу на першість органів та установ виконання покарань Чернівецької області.
У першому поєдинку зійшлися команди Чернівецького СІЗО та Сокирянської ВК № 67. Перемогу з рахунком 8:1 здобула команда СВК № 67.
У другому матчі команда Чернівецького СІЗО поступилася команді відділу ДПтСУ області та КВІ з рахунком 4:12.
Під час третього і вирішального поєдинку в запеклій боротьбі команда відділу ДПтСУ області та КВІ з незначною перевагою перемогла команду СВК № 67 з рахунком 6:4.
Таким чином, за результатами спортивних змагань, які відбулися у Сокирянській виправній колонії, перше місце з міні-футболу посіла команда відділу ДПтСУ області та КВІ. А кращою в гирьовому спорті вже традиційно виявилася команда СВК № 67. Після закінчення змагань всі учасники отримали пам’ятні грамоти за участь у спортивному святі.
«Належна фізична підготовка є однією з основних умов для відповідної підготовки особового складу пенітенціарних установ, тому саме такі змагання з різних видів спорту є постійними та ефективними помічниками у цьому», – зазначив заступник начальника відділу ДПтС України в Чернівецькій області підполковник внутрішньої служби Богдан Громик.
Прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області

peredplata