ДФС Буковини: про «Деклараційну кампанію – 2015» під час «гарячої лінії»

Про це повідомили у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області та зазначили, що консультації щодо декларування доходів громадян, отриманих у 2014 році фахівцями відомства надаються індивідуально – по телефону та загальнодоступно – через місцеві засоби масової інформації.

Відтак, упродовж двох годин під час телефонного зв’язку «гаряча лінія» на актуальні запитання платників податків Буковини відповідав заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області Іван Миколайович Матіос.

Найбільша кількість питань громадян та платників податків стосувалась правил подання декларації про майновий стан і доходи громадян, застосування податкової знижки та переліку витрат, дозволених для включення до податкової знижки, хто з громадян звільняється від обов’язку подання декларації про майновий стан і доходи, а також як користуватись сервісом «Декларування он-лайн» та подавати декларацію до органів ДФС дистанційно.

Більш детально з узагальнюючими відповідями на запитання платників податків можна ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/187774.html.

peredplata