Чернівцькі рятувальники провели профілактичний захід для викладачів Вищого комерційного училища

12 березня працівники Управління ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальний захід для викладачів Вищого комерційного училища, що знаходиться на Соборній площі у Чернівцях. На початку зустрічі рятувальники ознайомили присутніх з особливостями Режиму підвищеної готовності, який введений на території області. Окрім цього, фахівці Управління звернули увагу викладачів на тому, що під час виявлення підозрілого предмету необхідно дотримуватися правил безпеки, оскільки останнім часом в Чернівцях почастішали такі випадки.
Разом з цим, рятувальники відповіли на численні питання педагогів щодо місць знаходження захисних споруд та укриттів, надавши людям кваліфіковані відповіді. Не забули працівники Управління ДСНС і нагадати присутнім про те, які діяти у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події в училищі: як провести евакуацію дітей та обслуговуючого персоналу, як правильно повідомити відповідні служби про подію. Насамкінець заходу, для того, щоб закріпити набуті знання, рятувальники вручили педагогам листівки та методичні рекомендації із правилами безпеки та продемонстрували навчальні відеофільми.
«Робота, яку проводять рятувальники, є дуже важливою та актуальною, адже у зв’язку з нинішньою ситуацією в Україні, кожна людина повинна знати правила безпеки та вміти їх застосувати на практиці. В свою чергу, викладачі в ході навчального процесу передаватимуть ці знання студентам» – підпив підсумки зустрічі директор училища Микола Кирилюк.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області

peredplata