Використання енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти підприємствами області за лютий 2015 року

Головне управління статистики у Чернівецькій області інформує, що підприємствами та організаціями області усіх видів економічної діяльності протягом лютого п.р. використано 60,2 млн.м3 газу природного, 2,0 тис.т палива дизельного, 1,9 тис.т вугілля кам’яного та 0,5 тис.т бензину моторного.
У порівнянні з лютим минулого року збільшились обсяги споживання вугілля кам’яного на 5,3%, проте зменшились обсяги бензину моторного на 19,5%, газу природного – на 18,5% та газойлів (палива дизельного) – на 2,4%. У структурі використаного палива основну частку займав газ природний 93,2%, на паливо дизельне припадало 3,9%, на вугілля кам\’яне – 1,9% та на бензин моторний – 1,0%.
Крім того, населенню через мережу АЗС реалізовано бензину моторного – 3,0 тис.т та газойлів (палива дизельного) – 4,8 тис.т.
Основними споживачами енергетичних матеріалів та продуктів перероблення нафти залишаються підприємства та організації м.Чернівців (93,0% від загальнообласного обсягу).
Станом на 1 березня п.р. залишки енергетичних ресурсів у споживачів та постачальників області включаючи залишки на АЗС склали: вугілля кам’яного – 7,0 тис.т, дизельного пального – 3,1 тис.т, бензину моторного – 3,1 тис.т та мазутів топкових важких – 0,1 тис.т.

Перший заступник начальника
Головного управління статистики Т.Г. Сарчинська

peredplata