На Буковині затримали іноземця з підробленими документами

Правоохоронці Буковини викрили уродженця іноземної країни, котрий вніс у свій паспорт підроблений дато-штамп про перетин українського державного кордону. Стосовно правопорушника слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Зловмисника задокументували працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Чернівецькій області спільно із працівниками Управління державної міграційної служби в області під час проведення загальнодержавної оперативно-профілактичної операції «Мігрант».

Як з’ясувалося, 24-річний іноземець з метою законних підстав для перебування на території України вніс у свій паспорт підроблений дато-штамп про перетин державного кордону. Підробка документів підтверджена відповідними висновками проведеної експертизи.

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції іноземцю оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

Слідство триває.

peredplata