У Чернівцях проведуть Всеукраїнську акцію «Серце до Серця»

З метою формування здорового способу життя серед дітей та молоді, розвитку молодіжного та дитячого волонтерського руху у період із 1 по 30 квітня 2015 року в Чернівецькій області заплановано проведення десятої, ювілейної щорічної Всеукраїнської акції «Серце до Серця», що проходитиме під гаслом «Врятуй життя дитини!».

Як повідомляє прес-служба Чернівецької міської ради така щорічна акція в Чернівецькій області проводитиметься вже десятий раз і неабияк допомогає дітям Буковини. Кожного разу вона не залишає байдужим кожного пересічного жителя міста Чернівців та області. Акція, котра полягає в суспільному зборі коштів для закупівлі медичного обладнання, проводитися весною, з тією різницею, що кожного року з галузей дитячої медицини вибиратиметься нова тема. Сам збір коштів проводитися волонтерами, котрі обов’язково мають спеціально виготовлені скриньки для збору грошей (з визначеними захисними елементами) та бейджі-ідентифікатори (з особистою фотографією, підбиті печаткою Фонду, та таким самим самим порядковим номером, що й на скринці) з символікою Фонду, що запобігає шахрайству.

Волонтери наклеюють кожному, хто вкине гроші до скриньки, яскраве сердечко-наклейку з символічним смайликом Фонду і до кінця дня всі бачитимуть як багато людей встигли приєднатись до Акції, щоб подарувати допомогу дітям. Для якісного проведення цьогорічної акції в Чернівецькій області, 26 березня о 14.00 годині у 301 кабінеті обласної державної адміністрації відбудеться прес-конференція організаційного комітету по підбиттю підсумків акції 2014 року – передачі медичного обладнання, нагородження найкращих волонтерів та старту Акції 2015 року під гаслом «Врятуй життя дитини!».

Додаткова інформація: Смандич Віталій (095) 488-60-04 smanduch@rambler.ru http://sercedoserca.com.ua https://vk.com/sercebyk https://www.facebook.com/groups/241747576009788/

peredplata