На рахунку чернівецьких декларантів – майже 40 млн. грн.

Трохи більше місяця залишається до завершення кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2014 році. Як повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб ДПІ у м. Чернівцях Сергій Гулей: «станом на 19 березня цього року вже 710 чернівчан подали декларації про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованого доходу складає 39,1 млн. грн.».
Наразі мешканці столиці Буковини подали декларації про такі види доходів: 97 декларантів відзвітували про спадщину на суму 15,1 млн. грн.; 36 декларацій на суму 2,8 млн. грн. подали громадяни, які здають майно в оренду; про 5,0 млн. грн. доходів від заробітної плати відзвітували 17 чернівчан; 11 містян повідомили про 2,2 млн. грн. отриманого доходу від продажу майна.
«Як правило, активна фаза кампанії декларування припадає на квітень, але вже цього місяця жвавіше долучаються до виконання податкового обов»язку громадяни, які у минулому році мали інвестиційний дохід, отримували дивіденди та інші види доходів»,- зазначив Сергій Миколайович.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях щиро запрошує мешканців нашого міста до Центру обслуговування платників податків, що знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200-А. Але для зручності та економії часу радимо заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи до податкової інспекції через Інтернет. Для цього необхідно отримати електронний цифровий підпис і скористатись електронним сервісом «Декларування он-лайн», який розміщений на веб-порталі ДФС. Можна відзвітувати і поштою, але тоді доведеться поквапитись, щоб встигнути відзвітувати до 20 квітня. Не зволікайте із поданням декларації!
Інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях

peredplata