ДФС Буковини: Центри обслуговування платників податків надають більше 100 адміністративних послуг

Про це інформують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області та зазначають, що працівниками Центрів обслуговування платників податків за два місяці 2015 року було надано 108 тис. адміністративних послуг.

У відомстві також звертають увагу, що відвідувачі мають можливість отримати весь комплекс адміністративних та інформаційних послуг безкоштовно, серед найбільше затребуваних: видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків; реєстрація розрахункових книжок та книг обліку, взяття на облік реєстраторів розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості із сплати податків.

Крім того, за необхідності консультант-модератор надасть будь-яку інформацію стосовно роботи Центру та розміщення його спеціалістів, а також стане у нагоді відвідувачам при пошуку необхідної інформації, розміщеної на стендах та заповненні документів.

З місцем знаходження, режимом роботи ЦОПів та повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами Головного управління ДФС у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Чернівецькій області за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

peredplata