Про шляхи виконання обов’язку декларування доходів – під час «гарячої лінії»

Така тематика діалогу податківців з буковинцями вкрай актуальна, адже так важливо, щоб кожен, хто зобов’язаний перед законом задекларувати свої доходи, зробив це свідомо, оперативно і чесно.

Так, під час проведення «Гарячої лінії», яка відбулася днями у Головному управлінні ДФС Буковини на запитання платників відповідав начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Чернівецькій області Попелишко Сергій Дмитрович.

Абоненти, які вийшли на зв\’язок отримали кваліфіковані відповіді на свої найрізноманітніші питання, котрі стосувались правил подання декларації про майновий стан і доходи громадян, про застосування податкової знижки та перелік витрат, дозволених для включення до податкової знижки, які громадяни звільняються від обов’язку подання декларації про майновий стан і доходи, за яких умов можна подавати декларацію до органу ДФС дистанційно через інформаційний портал Державної фіскальної служби України.

Учасники заходу відзначають, що таке спілкування з посадовцями це найефективніший зв\’язок та найпростіший метод отримання консультацій щодо застосування норм Податкового Кодексу України.

З найактуальнішими питаннями, які надійшли від абонентів можна ознайомитися за посиланням: http://cv.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/191038.html.

peredplata