Суд відібрав у ТОВ \”Нірвана ЛТД\” приміщення за порушення договірних зобов’язань

Господарський суд Чернівецької області задовольнив позов прокурора м. Чернівці до ТОВ ВКФ «Нірвана ЛТД», в якому прокурор вимагав від ТзОВ повернути орендоване приміщення будівлі навчального комплексу №2 ДВНЗ \”Чернівецький політехнічний коледж\” вартістю 524 тис. грн. та сплатити до державного бюджету понад 34 тис. грн. за неналежне виконання договірних зобов\’язань.

За повідомленням прес-служби прокуратури Чернівецької області, незважаючи на припинення дії договору оренди державного майна укладеного ТОВ ВКФ «Нірвана ЛТД» із Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Чернівецькій області, підприємство не повернуло державному навчальному закладу приміщення будівлі навчального корпусу. При цьому, орендну плату до державного бюджету за використання державного майна товариство з обмеженою відповідальністю не сплачувало.

За рішенням суду ТзОВ поверне підвальні приміщення будівлі «Чернівецького політехнічного коледжу» та матеріально відшкодує неналежне виконання договірних зобов\’язань.

peredplata