У Чернівцях рахуватимуть безпритульних тварин

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ 15 КВІТНЯ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ПІДРАХУНКУ ТВАРИН НА ВУЛИЦЯХ НАШОГО МІСТА!!!!

Всім відомо, що для того, щоб вирішити проблему, спочатку необхідно зрозуміти її масштаби. Яскравий приклад – ситуація із безпритульними тваринами на вулицях Чернівців. Щороку КП \”Чернівціспецкомунтранс\” виловлює 7000 чотирилапих, витрачаючи на це 1,1 млн. грн., а ветеринари, вакцинуючи від сказу, – по 12-15 тис.

25 лютого у Києві державна ветеринарна та фітосанітарна служба за ініціативи громадських організацій із захисту тварин провела громадські слухання, де було запропоновано як один із способів боротьби зі сказом застосовувати пероральну вакцину від сказу для безпритульних тварин, яка вже пройшла всі необхідні випробування. Це дуже зацікавило ветеринарів, але необхідно знати, на яку кількість чотирилапих розрахувати.

Допомогу з методикою підрахунку надав міжнародний фонд \”Naturewatch\” й запропонував Чернівцям взяти участь у акції. Підрахунок також проводитиметься в Луцьку та Львові. Представник \”Naturewatch\” прибуде до Чернівців 15 квітня.

ЦЕ ЗАЙМЕ ВСЬОГО 2 ГОДИНИ ВАШОГО ЧАСУ – З 7.00 до 9.00 15.04.2015! НЕОБХІДНО ОБІЙТИ ПЕВНИЙ РАЙОН МІСТА ТА ЗАПОВНИТИ СПЕЦІАЛЬНУ АНКЕТУ.

Підрахунок безпритульних тварин надзвичайно необхідний й для вирішення місцевих потреб Чернівців, адже це дозволить:
– оперативно проводити заходи по регулюванню кількості безпритульних тварин;
– планувати ці заходи, оцінювати фактори появи безпритульних тварин, способи реагування та впливу;
– для оцінки ефективності методів, що вже використовуються.

Ми запрошуємо всіх небайдужих долучитися!!! Чим більше нас буде, тим точніші дані ми зберемо!!!
Якщо Ви бажаєте взяти участь у підрахунку, будь ласка, напишіть особистим повідомленням Ваші контактні дані та в якому саме районі Ви зможете провести підрахунок (район повинен бути таким, щоб його реально можна було обійти за 2 години). Планується координаційна зустріч напередодні. Телефони для зв\’язку: +38(050)5709795, +38(095)6465909, +38(050)7858195.

peredplata