Чернівчани поповнили бюджет на 290 млн. грн.

Протягом 1 кварталу цього року платники податків м. Чернівців сплатили до зведеного бюджету 286,5 млн. грн. До державної скарбниці чернівчани перерахували 140,1 млн. грн., а до місцевого бюджету надходження склали – 146,4 млн. грн. Протягом трьох місяців цього року відшкодовано з бюджету 7,3 млн. грн. податку на додану вартість, що на 0,5 млн. грн. більше, аніж минулого року. Про це повідомив Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

Головними складовими податкових надходжень до бюджету є надходження податку на додану вартість – 61,9 млн. грн.; податок на доходи фізичних осіб – 105,9 млн. грн., податок на прибуток – 32,0 млн. грн. та плата за землю – 23,1 млн. грн.

Позитивна динаміка спостерігається у надходженнях єдиного податку. Так, протягом І кварталу цього року платники єдиного податку – юридичні та фізичні особи сплатили до бюджету 20,1 млн. грн., що на 4,0 млн. грн. більше, ніж у 2014 році.

Цьогоріч мешканці столиці Буковини перерахували до держскарбниці 10,7 млн. грн. військового збору та 4,7 млн. грн. податку з депозитів.
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях закликає усіх платників податків нашого міста і надалі активно долучатись до економічного розвитку держави та рідного міста.

peredplata