При Головному управлінні ДФС Буковини запрацювала нова Громадська рада

3 квітня 2015року відбулися установчі збори по створенню Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області. В ході засідання, після тривалої дискусії, до нового складу ради обрано представників 21 інституту громадянського суспільства, які у встановлений термін подали відповідні документи на участь в установчих зборах. Це активісти, що представляють бізнес-середовище регіону, профспілку, науковців, засоби масової інформації, митних брокерів та інші громадські ініціативи.

За підсумками рейтингового голосування Головою Громадської ради став представник Чернівецької обласної громадської організації «Вибір Буковини» – Василь Іванович Макух. Його заступником голова правління ЧОГО «Спілка молодих державних службовців» – Ольга Богданівна Гришин-Грищук.
Новообрані Члени Громадської Ради схвалили «Положення про Громадську раду при Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області» та визначили порядок затвердження плану роботи. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

Присутній на установчих зборах очільник фіскальної служби Буковини Михайло Ярославович Сеничак у вітальному слові до представників громадськості подякував учасникам за активну громадянську позицію та небайдужість до проблем суспільства та зазначив, що це дуже важливо і особливо потрібно у такий складний для нашої держави час. «Ми завжди готові прислухатися до конструктивної критики і виважених пропозицій, націлені спільно розв’язувати проблеми, які постають сьогодні у податковій сфері – наголосив Михайло Ярославович.

«Задля успішної роботи цього консультативно – дорадчого органу, створеного для забезпечення участі громадян в управлінні, здійснення громадського контролю за діяльністю, налагодження ефективної взаємодії податківців з громадськістю потрібно використовувати нові підходи, нові механізми, запроваджувати іншу тактику співпраці з громадськістю. Переконаний, що кожен з нас має свої напрацювання в рамках діяльності Ваших організацій і сподіваюся, що охоче поділиться своїми ідеями та пропозиціями» – підкреслив у промові новий голова Громадської Ради Василь Макух.

Продовжуючи свій виступ Василь Іванович порадив не зволікати, а розпочинати продуктивно працювати, пропонувати до плану роботи цікаві теми для вивчення та обговорення. Оскільки, лише обмін думками дозволяє формулювати дієві рекомендації, спрямовані на удосконалення податкового законодавства та діяльності фіскального відомства, зокрема.

peredplata