Нещодавно у Сокирянській виправній колонії відділу ДПтC України в Чернівецькій області (№ 67) відбувся конкурс «Кращий кухар». Проведення цього, вже традиційного заходу здійснюється з метою підвищення майстерності та підготовки за фахом засуджених, які займаються приготуванням їжі під час відбування покарання. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій області.
В рамках кулінарного поєдинку учасники мали нагоду продемонструвати як теоретичні знання з основ приготування їжі та санітарно-гігієнічних норм, так і практичні вміння, навички та фантазію щодо приготування і естетичного оформлення страв.
За умовами змагання учасники готували перші та другі страви, а також овочеві нарізки. Для створення рівних умов суперники були забезпечені однаковими продуктами харчування. Тож тільки від майстерності конкурсантів залежало те, як звичні інгредієнти перетворяться у смачну та корисну страву. Результати заходу оцінювала комісія.
За підсумками конкурсу переможцем визнано Дениса Циганеску. Наприкінці заходу учасники отримали щирі привітання та пам’ятні призи від жюрі.