Буковинські міліціонери знайшли зловмисника, котрий поцупив ноутбук

До Хотинських правоохоронців за допомогою звернувся 34-річний мешканець міста Чернівці. Чоловік повідомив, що з його незачиненого автомобіля викрали портативний комп’ютер вартістю 10 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Чернівецькій області

Як виявилося, потерпілий залишив свій автомобіль на одній із вулиць міста Хотин та пішов вирішувати нагальні питання. У цей час зловмисник скористався необачністю власника транспортного засобу, який забув замкнути дверцята і з салону поцупив ноутбук.

Працівники міліції негайно обстежили місце скоєння злочину та опитали місцевих мешканців. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 21-річний мешканець села Анадоли. Відомо, що хлопець раніше неодноразово потрапляв в поле зору міліціонерів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Речові докази вилучено. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Слідство триває.

А правоохоронці нагадують про дотримання елементарних правил безпеки. Не забувайте зачиняти вікна та дверцята автомобіля. Обладнайте транспортний засіб надійними замками та охоронним пристроєм – сигналізацією. Не залишайте без нагляду у салоні автомобіля цінні речі та документи. Якщо ви все ж стали жертвою злочину, працівники міліції радять не зволікати, а негайно телефонувати на спецлінію «102» або звертатися до найближчого відділу міліції.

peredplata