\”Чернівчанка\” визволятиме наших військовополонених

Саме для такої мети Координаційний центр з надання матеріально-технічної допомоги буковинським військовослужбовцям, які беруть участь в АТО, придбав позашляховик «Мітсубісі-Паджеро», котрий вже невдовзі відправиться до Центру обміну полоненими.

"Чернівчанка" визволятиме наших військовополонених

"Чернівчанка" визволятиме наших військовополонених

За словами волонтерів, дуже важко зараз нашим хлопцям на передовій, але найважче тим, хто перебуває в полоні. Тож дізнавшись від керівника Центру Василя Будика про потребу у транспортному засобі, завдяки меценатам (клініка «Ваш зір», «Калінчук клінік», деревообробне підприємство «Форест сервіс», салон «Буржуйські меблі»), волонтерам та небайдужим чернівчанам вдалось зібрати 2 тис. 22 євро, більшу частину з яких витрачено на придбання автівки. Позашляховик надійно відремонтований і без наступного ремонту має пройти щонайменше 10 тисяч кілометрів.

«Буковина є одним із перших регіонів України, який передає транспорт для центру обміну полоненими, – розповіли доброчинці. – Сподіваємося, що саме цією машиною із символічною назвою «Чернівчанка» вдасться забрати всіх наших хлопців з полону».

Волонтери також повідомили, що продовж 3-х тижнів на рахунок центру обміну полонених при Міністерстві оборони України завдяки небайдужим буковинцям було перераховано 16 тис. грн.

peredplata