Від 100 до 200 тисяч буковинських сімей зможуть отримати субсидії

Від 100 до 200 тисяч буковинських сімей зможуть отримати субсидіїПро це, а також про новий, спрощений механізм отримання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг розповів під час прес-конференції голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук. Повідомляє прес-служба ОДА.

«На 2015 рік у державному бюджеті України для виплат громадянам субсидій на оплату житлово-комунальних послуг передбачено 24 мільярди гривень, в той час як у 2014 році з цією ж метою було передбачено лише 1 мільярд, – відзначив посадовець. – За інформацією Департаменту соціального захисту населення цьогоріч субсидію зможуть отримати від 100 до 200 тисяч буковинських сімей, тоді як у минулому році ця цифра становила 9 тисяч».

Також Олександр Фищук повідомив, що Міністерство соціальної політики України значно спростило процедуру надання субсидії, а також наголосив на необхідності проведення у максимально стислі строки відповідної інформаційно-роз’яснювальної роботу серед населення краю.

«З усіх питань, що стосуються розрахунку розміру та порядку отримання цього виду допомоги буковинці можуть звертатися до територіальних органів соціального захисту, де їм нададуть вичерпну інформацію та допоможуть заповнити необхідні документи», – додав голова обласної державної адміністрації.

peredplata