До Чернівецької УВП № 33 завітав Митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій

У неділю 12 квітня 2015 року Митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій завітав до Чернівецької установи виконання покарань № 33 аби привітати всіх ув’язнених і засуджених, які утримуються під вартою, з Великоднем та світлим Христовим Воскресінням.

До Чернівецької УВП № 33 завітав Митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій

Священнослужителі Чернівецько-Буковинської єпархії відвідують Чернівецький виправний заклад щороку. Про це повідомляє прес-служба відділу ДПтС України в Чернівецькій обасті..

Звертаючись до всіх присутніх у церкві, Митрополит висловив щирі слова вітання з нагоди Воскресіння Христового та свята Пасхи, побажавши, щоб у серці кожної людини царювали радість і душевний спокій, а небо над головою завжди було мирним.

Разом із духовним наставником ув\’язнених та засуджених привітав зі світлим Христовим Воскресінням і начальник відділу ДПтСУ в Чернівецькій області полковник внутрішньої служби Микола Георгійович Онофрейчук, побажавши їм завжди бути в гармонії зі своєю совістю, духовного очищення та повернення до законослухняного життя.

Окрім привітань всі особи, які перебувають в установі, з нагоди свята отримали Великодні подарунки. Митрополит Мелентій та очільник пенітенціарної служби Чернівецької області Микола Онофрейчук не оминули жодної камери та привітали особисто кожного, хто з тих чи інших життєвих обставин у це свято утримується під вартою.

peredplata