У Чернівцях ремонтуватимуть дороги, міжбудинкові проїзди та тротуари

У Чернівцях ремонтуватимуть дороги, міжбудинкові проїзди та тротуари Майже 40 мільйонів гривень цього року передбачено у Чернівцях спрямувати із бюджету розвитку на ремонт доріг та міжбудинкових проїздів. Титульний список об’єктів, які ремонтуватимуть за ці кошти, затвердив виконавчий комітет міської ради.

Зокрема, на виконання Програми асфальтування гравійних доріг цього року передбачено майже 2,7 млн. Ці кошти підуть на капітальний ремонт вулиць Вижницької, Вашківської та Мукачівської.
Як повідомляє прес-служба міської ради, на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт доріг цього року у Чернівцях передбачено майже 29,3 млн. грн. Їх буде спрямовано на завершення реконструкції дороги на вулиці Б. Хмельницького та ремонту вулиць Ентузіастів, Воробкевича, О.Боярка, капітальний ремонт вулиць М. Коцюбинського, Й. Главки, 28 Червня, Є. Стеф’юка, І.Підкови, Жасмінної (асфальтна частина), виготовлення проектної документації та початок капітального ремонту дороги на вул. О.Щербанюка, ремонт тротуарів у центральній частині міста, зокрема на вул.Садовій та Кобилянській.
Цього року заплановано також відремонтувати 24 міжбудинкові проїзди. На виконання цих робіт передбачено майже 7,4 млн. грн. Зокрема, цього року ремонтуватимуть міжбудинкові проїзди в мікрорайоні Гравітон, на вул. Узбецькій, Залозецького, Щербанюка, Комарова, Небесної Сотні, Полєтаєва,Заводській, Хотинській, Привокзальній , Головній, бул.Г.Сталінграду та пр.Незалежності.
Майже 2 млн. грн. буде спрямовано на оплату вже виконаних у минулі роки робіт з ремонту доріг та тротуарів на вул. Комарова, О,Кошового, Садовій, Героїв Майдану, Хотинських Комсомольців, 477 тис. грн. – за відремонтовані міжбудинкові проїзди на вул.Українській,47-49, пр.Незалежості,88, Хотинській,49-Б.
Окрім того, на придбання техніки і обладнання для МіськШЕП виділено 5,3 млн. гривень.

peredplata