Франція постачатиме до України системи радіозв’язку та вертольоти

Франція постачатиме до України системи радіозв’язку та вертольоти Державний концерн \”Укроборонпром\” підписав нові угоди з французькими компаніями про постачання до України систем радіозв’язку та вертольотів.

Стратегічні домовленості у сфері військово-технічного співробітництва обох країн досягнуті у рамках робочого візиту президента України Петра Порошенка до Франції, йдеться у повідомленні концерну.

\”Фахівці ДГЗІФ \”Укрінмаш\” підписали контракт з французькою компанією Thales Communication & Security S.A.S на постачання для потреб Збройних сил України засобів тактичного радіозв’язку\” – йдеться у повідомленні.

Крім того, з компанією Thales Systems Aeroportes S.A. укладено меморандум про взаєморозуміння відносно спільного проекту зі створення сучасного патрульного літака.

Також було укладено протокол з компанією Airbus Helicopters S.A.S. щодо постачання одномоторних вертольотів H125.

Нагадаємо, під час візиту президента України Петра Порошенка до Парижа президент Франції Франсуа Олланд заявив, що Франція не опрацьовувала питання про надання Україні летального озброєння, оскільки Київ не звертався з таким проханням.

УП

peredplata