Податківці Буковини з Асоціацією ветеранів ДПС підписали Угоду про співпрацю та взаємодію

Днями, начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак та заступник голови місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації “Асоціація ветеранів державної податкової служби України” в Чернівецькій області Ярослав Шокотько, підписали Угоду про співпрацю та взаємодію.

Відповідно до Угоди, сторони об’єднують свої зусилля для підготовки майбутніх працівників органів ДФС, забезпеченні професійного становлення молодих працівників, формування у них відповідальності за виконання службових обов’язків та дотримання етики взаємовідносин у процесі службової діяльності, шляхом використання досвіду ветеранів.

Ми шануємо фаховий досвід наших колишніх працівників податкової служби, які нині в лавах ветеранів податкової служби не залишаються байдужими до процесів реформування в органах ДФС. Відтак, для нас має неоціненне значення така співпраця, яка ґрунтується на принципах активної соціальної політики та максимального використання досвіду ветеранів в боротьбі з тіньовою економікою та корупцією, а також активізацією конструктивного діалогу з бізнесом і громадськістю – відзначив начальник відомства.

peredplata