НЕСПОКІЙНІ ВИХІДНІ НА КОРДОНІ БУКОВИНИ

Чоловіка, що намагався незаконно перетнути українсько-румунський кордон, затримано на Буковині, цими вихідними.
Особу, яка в обхід пункту пропуску «Порубне» намагалася потрапити до Румунії, помітив прикордонний патруль. Чоловік без документів, що надають право перетину державного кордону України, намагався потрапити до сусідів з приватною метою. Як вдалося з’ясувати згодом, ним виявився мешканець Заставнянського району. Тепер 43-річному буковинцю, доведеться постати перед судом, за спробу порушення державного кордону.
Не спокійними були ці вихідні і для прикордонників відділу «Селятин».
В ході пошукових заходів, за 100 метрів від лінії кордону, групою реагування були виявлені 20 пакунків тютюнових виробів. Сигарети контрабандисти, приховали в чагарнику, під смерекою, обгорнувши чорним поліетиленом. У пошуках власників сигарет, в п’ятистах метрах від схованки, прикордонники затримали одну особу без документів, що можливо причетна до протиправної діяльності.
Наразі на місцевого жителя накладено штраф у розмірі ста сімдесяти гривень, за порушення прикордонного режиму. Відносно 9900 пачок сигарет марки «Марбле», то їх встановленим порядком буде передано представникам Путивльської ДПІ.

peredplata